Select Page

Plavi oglasnik posao – najstariji oglasnik za traženje posla

Plavi oglasnik posao - najstariji oglasnik za traženje posla

Što je Plavi oglasnik posao?

Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za Plavi oglasnik. Radi se o oglasniku koji je osnovan još davne 1989 godine u Zagrebu, i već iste godine u veljači izbacuje svoj prvi tiskani Oglasnik koji se tada bio zapravo prvi oblik privatnih novina u cijeloj Istočnoj Europi. Plavi Oglasnik danas izlazi jednom tjedno u petak, i u prosjeku on objavljuje oko 22.000 nova oglasa u svakom novom broju. Zahvaljujući takvom obliku poslovanja, Plavi Oglasnik je danas jedan od lidera na samom tržištu oglašavanja.

Plavi Oglasnik posao je isto tako osvojio nagradu poslovnog portala četiri godine za redom, što ga je uvrstilo na samu poziciju među 500 najboljih hrvatskih tvrtki današnjice. Plavi oglasnik posao je danas dostupan u tiskanom i online izdanju. Oni stariji i vjerniji korisnici i dan danas naginju više prema kupnji novina, dok novije generacije Oglasnik rado posjete putem interneta. Na samoj internetskoj stranici Oglasnik. hr objavljuje se više od 300.000 novih oglasa na mjesečnoj bazi. Stranica bilježi posjet od 4 milijuna korisnika godišnje.

Plavi oglasnik posao i posao preko oglasnika

Plavi Oglasnik je oduvijek bio prvo mjesto gdje će netko potražiti određeni proizvod, uslugu ali naravno i posao. Davno prije raznih web poslovnih portala Plavi oglasnik posao je bio jedini pouzdan način kako se oglasiti za posao a da nije preko burze rada. Iako možemo reći da su davno iza nas dani kada bi uz čaj ili kavu zaokruživali i zvali oglase, moderniji pristup i Plavi oglasnik posao danas nudi isto tako pronalaženja posla. Kako? Dovoljno je samo otići na službenu stranicu Oglasnik. hr i odabrati dio “Posao i partnerstva”.

Preglednik je veoma jednostavno i lijepo uređen, što znači da se sa njime možete služiti vi i bilo koji drugi član obitelji bez ikakvog problema. Kada kliknete na oglas za posao koji vas zanima otvara vam se cjelokupni opis posla, kao i način kako se na njega možete najjednostavnije prijaviti. Možemo reći kako je Oglasnik bio prvi koji je ponudio ovakvu vrstu traženja posla, davno prije nego su današnji popularni portali za posao uopće krenuli sa svojim radom.

Plavi oglasnik posao i često postavljana pitanja

I dok sasvim jednostavna verzija Plavog oglasnika u obliku novina ne zahtijeva previše pitanja, online modernija verzija svakako da. Mnogi se pitaju kako uspješno predati oglas za tiskano ili online izdanje? Oglase veoma jednostavno možete predati na navedene načine: Preko interneta jednostavnim klikom na “predaj oglas” na samoj web stranici oglasnika. Osobno, dolaskom na adresu Plavog Oglasnika koja je navedena na stranici od ponedjeljka do petka u radnom vremenu od 8-20 h. Besplatno putem info telefona, kuponom na faks ili kuponom na adresu Plavog Oglasnika. Sve detalje oko prijave, plaćanja, objavi oglasa možete pronaći na službenoj web stranici.

Koliko traju oglasi u Plavom Oglasniku i na Oglasnik-hr? Nebitno da li je riječ o Plavi oglasnik posao ili nekoj drugoj vrsti oglasa, besplatni oglasi u samom tiskanom izdanju vrijede samo jednu objavu, a na internet stranici on će se automatski reaktivirati svakih mjesec dana osim ako korisnik ne deaktivira navedenu opciju. Oglase je moguće mijenjati i uređivati, ponavljati, skidati i predati po svojoj želji. Plavi oglasnik posao je pomogao na tisuće ljudi na pronađu posao i da krenu svojim životom. Općenito, Plavi Oglasnik je pomogao na milijune da pronađu ono što žele, bilo da je riječ o stvari ili usluzi.

Tagovi: