Select Page

Zet posao – besplatni oglasi za rad u ZET-u

Zet posao - besplatni oglasi za rad u ZET-u

Gdje se prijaviti na Zet posao natječaj?

Zet ili Zagrebački Električni Tramvaj je firma koja ne treba puno predstavljanja. Znamo kako je riječ o javnom prijevozu koji je odgovoran za mnoge putnike da dođu od točke A do točke B. Iako postoji određeno mišljenje vezano za Zet i kako doći do posla u Zetu, istina je da se raspisuju javni natječaji na koje se mogu prijaviti svi građani Zagreba kao i okolice. Gdje se prijaviti za Zet posao natječaj? Za razliku od mnogih privatnih poslodavaca, Zet svoje natječaje objavljuje isključivo na svojim službenim stranicama i to prema potrebi.

Dosadašnja praksa zapošljavanja je izgledala tako da se traže zaposlenici unutar Holdinga, točnije interno a zatim se ide na vanjski natječaj. Ako se pitate gdje se prijaviti na Zet posao natječaj, odgovor je jedino preko službene stranice Zet-a gdje su također navedeni i svi detalji oko zaposlenja. Pošto je većinom riječ o javnom natječaju on se bitno razlikuje od svakodnevnog oglasa za posao. Više informacije o takvom natječaju i samome poslovanju Zet-a budući kandidati mogu provjeriti na službenoj stranici Zet-a.

Kako se prijaviti na Zet posao natječaj?

Prijava na Zet posao otvoreni natječaj se bitno razlikuje od svakodnevnog slanja molbi te životopisa. Ukoliko vas zanima natječaj koji je Zet objavio, tada ćete svoju prijavu na natječaj podnijeti najkasnije do datuma isteka natječaja i to u zatvorenoj omotnici koju ćete osobno ili preko pošte dostaviti na navedenu adresu. Urednom prijavom će se smatrati prijava koja sadrži traženu dokumentaciju sa strane Zet-a ovisno o natječaju. Provjera dokumentacije se vrši u Gradskom uredu ua gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje.

Kandidati koji su uspješno odradili prijavu za Zet posao natječaj bit će obaviješteni o svom prolasku i razgovoru za posao. Nakon razgovora i pristanka na rad slijedi obučavanje vožnje. Kao budući vozač Zet-a morat ćete položiti određene testove u autoškoli kao i prvu pomoć, nakon čega slijede satovi vožnje koji mogu trajati od 4 do 6 mjeseci. Nakon što ste položili ispit kao novi vozač još 15 dana vozite pod nadzorom starijeg kolege, koji na kraju daje završnu ocjenu mlađem kolegi.

Što moram znati prije prijave na Zet posao natječaj?

Ono što svakako morate znati prije prijave na Zet posao natječaj je da se ne radi o običnom natječaju. Natječaj za Zet posao objavljuje Zagrebački holding. Zagrebački holding danas ima 12 podružnica, 5 trgovačkih društava i jednu ustanovu i zapošljava preko 7.782 radnika. Misija samog Zet-a je omogućiti Zagrepčanima i svima ostalima da imaju ugodnu i sigurnu vožnju 24 sata na dan. Zašto je posao u Zet-u poželjan?

Prva stavka je svakako dobra plaća koja se kreće od 7000 kuna uz koju idu dodaci na noćni rad kao i rad blagdanom. Ono što se na prvu čini jednostavno, a to je vožnja tramvaja ili busa ipak nije samo tako. Mnogi instruktori u Zet-u napominju kako je riječ o veoma stresnom i zahtjevnom poslu koji nije za svakog. Riječ je o poslu u kojemu sami vozač mora cijelo vrijeme biti fokusiran na cestu, jer njegove reakcije su bitne za sigurnost svih putnika. U suštini Zet ima i prednosti i mane što se tiče navedenog radnog mjesta.

Tagovi: