Select Page

Špar posao – besplatni oglasi za rad u Šparu

Špar posao - besplatni oglasi za rad u Šparu

Gdje se prijaviti za Špar posao natječaj?

Špar Hrvatska je osnovan 2004 godine i radi se od dijelu Špar Austria grupe. Prvi hipermarket Interspar je otvoren godinu nakon u Zadru i do danas je broj Špar trgovina porastao na 118 trgovina i 4600 zaposlenih u 36 različitih gradova u Hrvatskoj. Špar je danas poznat po uvrštavanju hrvatskih proizvoda na svoje police, što ga čini izborom brojnih kupaca. Pitate se kako postati dio navedenog uspješnog lanca poslovanja? Dovoljno je samo da u internet pretraživanje upišete Špar posao i posjetite službenu web stranicu poslodavca.

Špar na svojoj službenoj stranici poziva sve zainteresirane da se prijave na Špar posao natječaje i da postanu dio tima koji radi u jednoj od vodećih hrvatskih kompanija. Navode kako na svakome radnom mjestu nastoje stvoriti radno okruženje koje će poticati zaposlenike da budu dinamični te kreativni, što naravno na kraju dana dovodi do napredovanja i osobnog razvoja u karijeri. Špar navodi kako se ponosi raznolikom ponudom radnih mjesta za sve kandidate bez obzira na njihove profile. Natječaji se uglavnom svode na radna mjesta u trgovini, nabavi, gradnji, i logistici.

Kako se prijaviti za Špar posao natječaj?

Pretraživanjem Špar posao natječaja možemo primijetiti da su natječaji dostupni na raznim portalima za posao kao i na njihovoj službenoj web stranici. Gdje je najbolje prijaviti se za Špar posao natječaj? Ovo ovisi o vama. Najbolja opcija je svakako prijaviti se preko njihove službene web stranice jer tako poslodavac stvara dojam da ste upoznati sa samom firmom i njihovom ponudom. Kako se prijaviti na natječaj? Nakon što ste pronašli odgovarajući natječaj, bitno ga je otvoriti kako bi vam se oglas u potpunosti otvorio.

Oglas za posao tako sadrži opis posla, što Špar traži od vas i dodatne informacije vezane za posao. Prijava za posao se šalje na navedenu mail adresu, i to u obliku molbe za posao i životopisa. Špar će vas kontaktirati po završetku natječaja, i isto tako sačuvati vaše podatke 12 mjeseci ukoliko se opet pojavi potreba za radnim mjestom na koje ste se prijavili. Špar se isto tako razlikuje u politici zapošljavanja, točnije on zapošljava mlade i stare bez obzira na iskustvo, i isto tako nudi studentske poslove kao i učeničku praksu.

Što moram znati prije prijave na Špar posao natječaj?

Sada kada znamo gdje i kako se prijaviti na Špar posao natječaj bitno je da se upoznate i s prednostima rada u Šparu. Zašto raditi u Šparu? Radite u međunarodnom okruženju, što znači da surađujete ponekad s kolegama iz drugim zemalja. Radite u firmi koja kontinuirano raste i razvija svoje poslovanje, što čini Špar idealnim radnim mjestom za razvoj karijere. Špar ima kulturu pomicanja znanja, točnije posvećuje se usavršavanju te edukaciji svojih zaposlenika kako bi se mogli dalje razvijati u radu. Što još Špar posao nudi?

Dodatne pogodnosti za zaposlenike su svakako plaćeni prijevoz, božićnica te uskrsnica, jubilarne nagrade, podrška Špara za štednju u dobrovoljnom mirovinskom osiguranju, povoljniji uvjeti kreditiranja, mogućnost rada na pola radnog vremena. Špar također nudi i fiksno radno vrijeme, sigurnost radnog mjesta, stimulativna primanja, karijera i razvoj karijere. Kao i sve veće firme i Špar obraća veliku pažnju na zadovoljstvo svojih radnika, što možemo vidjeti ne samo po broju zaposlenih nego i po mnogim pogodnostima vezanih za rad.

Tagovi: