Select Page

Podravka posao – besplatni oglasi za rad u Podravci

Podravka posao - besplatni oglasi za rad u Podravci

Gdje se prijaviti na Podravka posao natječaj?

Podravku danas svi znamo kao vodeću Hrvatsku internacionalnu kompaniju koja uspješno posluje diljem svijeta. Najpoznatiji proizvod Podravke je svakako Vegeta koja je univerzalni dodatak jelima i može se pronaći čak i na policama drugih kontinenata. Osim po Vegeti, mnogi prepoznaju i ostale Podravkine proizvode kao: Fant mješavine, Fini Mini juhama, namazima Lino Lada, dječjoj hrani Čokolino, grickalice Kviki, bio proizvodi Natura itd. Ono što sa sigurnošću možemo reći je kako ne postoji kućanstvo koje nema barem jedan Podravkin proizvod u kuhinji.

Navedena firma danas po podacima ostvaruje ogromne prihode i zapošljava nešto više od 6000 djelatnika. Pitate se gdje se prijaviti na Podravka posao natječaj? Najbolja opcija bi bila posjetiti službenu web stranicu Podravke gdje su prikazani svi trenutno aktivni natječaji za Podravka posao. Podravka širokogrudno poziva sve mlade ljude da im se pridruže u njihovoj uspješnoj priči poslovanja, a to već možete vidjeti i samim ulaskom na službenu web stranicu gdje vrlo jasno prikazuju što sve nude svojim zaposlenicima.

Kako se prijaviti na Podravka posao natječaj?

Veće firme često objavljuju svoje natječaje putem raznih web portala za posao kao i preko svoje službene web stranice. Kako se prijaviti na Podravka posao natječaj? Ovaj korak ovisi o tome gdje se prijavljujete. Ukoliko se radi o portalu za posao tada je bitno slijediti korake prijave i popuniti sve što se traži od vas. Isto tako imajte na umu da vas portal za posao može preusmjeriti i na službenu stranicu poslodavca. Ako se prijavljujete na Podravka posao natječaj preko Podravkine službene stranice tada je proces prijave malo drugačiji.

Ukoliko se želite prijaviti na objavljeni natječaj, tada se on vrši putem mail adrese Podravke, što znači da u prijavi putem maila šaljete molbu za posao kao i životopis u prilogu. U slučaju da se želite prijaviti s otvorenom molbom tada vas čeka popunjavanje prijave koje je Podravka ostavila na svojoj stranici. Prijava se sastoji od ispunjavanja osnovnih podataka, odgovaranja na postavljena pitanja. Na kraju prijave se prilaže motivacijsko pismo, životopis i preslike diploma. Stručni tim će selekcijskim postupkom odabrati kandidate i povratno vam se javiti s informacijom.

Što moram znati prije prijave na Podravka posao natječaj?

Karijera u Podravci je želja mnogima, no prije njenog ostvarivanja bitno je da znate određene stvari vezane za poslodavca. Podravka naglašava kako je konkretan poslodavac kojemu je bitno graditi odnos sa svojim zaposlenicima i potrošačima. Navode kako su zaposlenici njihovo najveće bogatstvo koje cijene i potiču na daljnji razvoj. Što Podravka posao nudi svojim zaposlenicima? Nude adekvatni rast i razvoj u skladu sa samom firmom. Naglašavaju kako se zaposlenici kod njih osjećaju “kao kod kuće”.

Ugodni uvjeti rada, mogućnost napredovanja, nagrađivanje za trud, profesionalni razvoj, stimulativna primanja i bonusi su samo neke od prednosti koje Podravka nudi svojim zaposlenicima. Ukoliko tražite u budućem poslodavcu sve što je Podravka navela u svojoj ponudi, tada se slobodno još danas prijavite na Podravka posao natječaj i postanite dio njihovog uspješnog tima. Firma koja konstantno naglašava kako su znanje i sposobnost radnika njihova najcjenjenija imovina kompanije nikako ne može biti loš izbor za izgradnju karijera.

Tagovi: