Select Page

Moj posao – besplatni oglasi za posao po mjeri

Moj posao - besplatni oglasi za posao po mjeri

U potrazi za moj posao koji je dobro plaćen

Ukoliko ste zaposleni ali niste zadovoljni uvjetima koje vam je poslodavac dao, no moguće i da nemate posao i u potrazi ste za zaposlenjem, prvo što vam padne na pamet je moj posao želim dobiti sa dobrim uvjetima i želim da mi bude zanimljivo raditi. Ovisno koje ste struke potražit ćete na internetskim portalima oglase za posao, no vrlo ćete rijetko naći u oglasima iznos plaće koji se nudi.

Portal koji nudi mogućnost objave oglasa za posao uobičajeno nudi i podatke o prosječnim plaćama za neko zanimanje. Poslodavci uz besplatni oglas koji objavljuju gotovo nikad ne objave u dijelu što nudimo i plaću koju mogu ponuditi uz posao za koje traže zaposlenika. Osobi koja traži posao to ostavlja veliku nedoumicu na razgovorima za posao jer nema insajdersku informaciju kako se plaće kreću kod tog poslodavca.

Sa druge strane poslodavcima to ostavlja veliki prostor za manipulaciju između kandidata jer uvijek na razgovoru traže od osobe koja se javlja na posao informaciju kolika su očekivanja za plaću, te će naravno odabrati kandidata koji očekuje manju plaću u velikoj većini slučajeva bez obzira na stručnost i kvalifikaciju kandidata. Moj posao koji će biti dobro plaćen ukoliko vam se besplatni oglas za posao učinio dovoljno zanimljivim da se javite ostaje na vama da na razgovoru za posao ispregovarate dobru plaću kojom ćete biti zadovoljni prema svojim potrebama.

Moj posao besplatni oglas za poslodavce

Poslodavci mogu svoj oglas u potrazi za dobrim kandidatima objaviti na internetskim portalima koji su poveznica između njih i potencijalnih zaposlenika koji su u potrazi za poslom, pomoću dvije ključne riječi: moj posao. Internetska stranica koja nudi poslodavcima opciju da svoj oglas objave besplatno treba imati sadržanu i mogućnost baze svih poslodavaca i baze podataka potencijalnih kandidata.

Uz pomoć baze podataka obostrano i poslodavci i budući posloprimci na taj način mogu pretraživanjem svojim članovima omogućiti da pronađu i kontaktiraju drugu stranu. Na taj način internetski portal postaje posrednik, web posrednik koji omogućava i poslodavcima koji objavljuju svoj besplatni oglas za moj posao, ali i osobama koje traže posao da se brže i lakše povežu te da cijeli proces odabira idealnog kandidata za ponuđeni posao bude što efikasniji.

Svaki poslodavac u potrazi za zaposlenikom prvenstveno traži osobu koja će zadovoljiti potrebe radnog mjesta svojim profesionalnim iskustvom i potrebnim kvalifikacijama, a upravo baza podataka posloprimaca im omogućava da budućeg zaposlenika pronađu ne čekajući da na objavljeni oglas stignu brojne molbe koje potom u selekcijskom procesu trebaju obraditi što onda i vremenski produljuje period do finalnog kandidata.

Moj posao prilika potrage za poslom

Moj posao je idealna prilika ukoliko ste u potrazi za poslom. Prvenstveno ćete posao potražiti na internetskim portalima na kojima možete pronaći oglase prema svom zanimanju. Također, uz kriterij zanimanja možete uzeti i dodatne kriterije u svojoj potrazi a to je prema prostornoj lokaciji gdje želite raditi. Naravno, ako živite u Osijeku i niste spremni se preseliti u neki drugi grad nećete tražiti posao u Zagrebu ili Splitu, već ćete biti orijentirani na otvorene pozicije koje su blizu vašeg mjesta stanovanja.

Oglas koj će vas zaintrigirati, bez obzira radite li ili ste nezaposleni dobro proučite kako bi se mogli pripremiti za razgovor. Ne zaboravite da moj posao koji tražite nećete dobiti ako ne prođete prvi krug razgovora, a upravo u prvom krugu razgovora se ostavlja prvi dojam koji je i najvažniji. Stoga se osim uvjeta koji se traže od kandidata informirajte i o kompaniji koja traži otvorenu poziciju. Svakoj kompaniji će imponirati znanje i informacije koje imate o njima i možda vas upravo to može izdvojiti iz mase drugih kandidata da uđete u sljedeći krug selekcijskog procesa.

Svakako profesionalno pripremljen popularno zvan CV, biografija treba biti dobro i detaljno pripremljen sa istinitim informacijama. Biografija je nešto što će vas prezentirati i izdvojiti iz mase koju poslodavac primi za objavu oglasa koji je dao za otvorenu poziciju. Na vama je da imate istinitu i dojmljivu biografiju.

Tagovi: