Select Page

Ledo posao – besplatni oglasi za rad u Ledu

Ledo posao - besplatni oglasi za rad u Ledu

Gdje se prijaviti na Ledo posao natječaj?

Ledo je danas zasigurno najveći domaći proizvođač industrijskih sladoleda te smrznute hrane, danas gotovo da ne postoji frižider ili škrinja u Hrvatskom domaćinstvu koje se sadrži Ledov proizvod. Sladoledi, smrznuto voće i povrće, smrznuta riba, smrznuto tijesto, smrznuta gotova jela i mesa čine Ledovu ponudu, i ta ponuda raste iz godine u godinu što naravno pridonosi i potražnji nove radne snage. Ledo je danas svakako prepoznatljiv i popularan brend, ističe se ne samo po raznovrsnoj ponudi već i kvaliteti kao i modernim izgledom.

Zanima vas rad u Ledu i pitate se gdje se prijaviti na Ledo posao natječaj? Ledo je jedna od onih firmi koja je izuzetno popularna kod sezonskog rada. Osim rada u sezoni Ledo nudi i stalno zapošljavanje, a ponudu njihovih natječaja je najbolje potražiti na njihovoj službenoj web stranici. Ukoliko ne postoji aktivan natječaj za Ledo posao tada možete poslati otvorenu molbu putem njihovog prijavnog upitnika u kojemu navodite sve svoje osnovne podatke i prilažete naravno svoj životopis. Svi primljeni životopisi će se kasnije koristiti isključivo za odabir budućih zaposlenika.

Kako se prijaviti na Ledo posao natječaj?

Ledo svoje natječaje može objaviti na raznim web poslovnim portalima i na službenoj stranici. Kako se prijaviti na Ledo posao natječaj? Ukoliko prijavu vršite putem nekog poslovnog portala tada je bitno samo slijediti navedene korake. Ovdje je važno naglasiti da će vas često poslovni portal preusmjeriti na web stranicu poslodavca kako bi tamo napravili prijavu. Kako izgleda prijava za Ledo posao natječaj? Prvo je bitno odabrati radno mjesto za koje se prijavljujete. Tada ispunjavate upitnik sa svojim osobnim podacima, dodajete svoje obrazovanje, radno iskustvo, navodite svoja posebna znanja te vještine, ukratko opisujete željeni posao, i ukratko opisujete razlog zašto ste zainteresirani za rad u Ledu.

Na kraju prilažete svoju molbu za posao kao i životopis i pristajete na sve uvjete natječaja. Za kraj jednostavno pritisnite “Pošalji” i vaša prijava je uspješno proslijeđena timu koji će razmotriti vašu i javiti vam se u najkraćem mogućem roku. Karijera u Ledu se bazira na vrijednostima zaposlenika, točnije poslodavac navodi kako traži fleksibilnost, predanost i proaktivnost od svojih radnika, a za uzvrat nudi edukaciju i razvoj zaposlenika. Ledo navodi kako je njihova radna okolina poticajna i orijentirana na uspjeh.

Što moram znati prije prijave na Ledo posao natječaj?

Ledo kao i mnogi drugi veći poslodavci s razlogom uspješno posluju, a cijelo to poslovanje ne bi bilo moguće bez njihovih zaposlenika. Što je bitno znati o Ledu prije prijave na Ledo posao natječaj? Kada pričamo o pogodnostima rada u Ledu, one su svakako: Fleksibilno radno vrijeme kao i povremeni rad od kuće ovisno o radnom mjestu, stalni razvoj i edukacije radnika, stimulativna primanja, godišnji odmor koji je čak veći od zakonskog minimuma, službeno računalo i mobitel za sve zaposlenike u administraciji, službeno vozilo prema potrebi radnog mjesta, naknada za topli obrok, naknada za prijevoz.

Osim navedenog dalje se nude i prigodne nagrade za sve zaposlenike tokom godine, dodatno zdravstveno osiguranje, darovi za djecu do 15 godina i poklon paketi za rođenje djeteta, slobodan dan za prvi dan škole, nagrade zaposlenicima koji su inovativni i unapređuju posao, poticajna radna okolina. Ako sve navedeno odgovara vašim poslovnim očekivanjima vezano za firmu, i ako se vidite kako ostvarujete svoje ciljeve u Ledu, tada se slobodno bilo kada možete javiti otvorenom molbom na Ledo posao i čekati povratnu informaciju.

Tagovi: