Select Page

Ikea posao – besplatni oglasi za rad u Ikei

Ikea posao - besplatni oglasi za rad u Ikei

Gdje se prijaviti na Ikea posao natječaj?

Ikea je sa svojim poslovanjem krenula u malenom gradiću Almhult u Švedskoj još davne 1943 godine kada je tadašnji osnivatelj prodavao samo manje kućanske potrepštine. Danas, nakon skoro 80 godina postajanja Ikea je svjetski poznata firma koja se bavi prodajom namještaja. Ikea se u Hrvatskoj otvorila 2014 godine i od tada postaje dijelom naših kućanstava. Danas Ikea broji 400 zaposlenih i taj broj i dalje raste s otvaranjem novih radnih mjesta. Pitate se gdje se prijaviti za Ikea posao natječaj?

Natječaje za Ikeu danas možemo pronaći na svim većim poslovnim portalima, kao i na njihovoj službenoj Hrvatskoj web stranici. Sama Ikea ima motiv “Radimo zajedno” jer pošto je riječ o stranoj firmi zaposlenici dolaze iz svih dijelova svijeta. Cilj Ikee je predstaviti skup vrijednosti i omogućiti ljudima da žive boljim te održivijim načinom života. Zajedništvo je svakako samo središte Ikea kulture, što se može primijetiti i samim ulaskom u poslovnicu. Ako želite biti dio priče zajedništva kojemu je cilj korak po korak mijenjati svijet, tada je dovoljno da se samo prijavite na Ikea posao natječaj.

Kako se prijaviti na Ikea posao natječaj?

Prijavu za Ikea posao natječaj možete napraviti putem raznih poslovnih portala ili putem službene web stranice Ikee. Ako se prijavljujete preko nekog poslovnog portala tada je dovoljno samo slijediti upute vezane za prijavu koje vas ponekad mogu odvesti i na službenu stranicu poslodavca. Ukoliko se prijavljujete preko službene stranice proces prijave je veoma jednostavan. Dovoljno je samo odabrati natječaj koji vas zanima, ispuniti i priložiti ono što se traži od vas i poslati prijavu. Oglase za Ikea posao natječaje možete prelistati na službenoj stranici. Sami postupak zapošljavanja je jedinstven, točnije Ikea ulaže veliki trud u to da pronađe odgovarajuće radnike.

Što ovo znači? Određeno radno mjesto za koje se prijavljujete će možda tražiti od vas da ispunite određene testove koji su povezani sa ponašanjem, kognitivnim sposobnostima i tehničkim vještinama. Nakon što ste zadovoljili sve uvijete slijede dodati razgovori, kao i razgovor sa voditeljem. Tek kada se sve poklopi i ako vas se uzme u obzir vi dobivate ponudu za rad s odredbama te uvjetima. Iako se proces zaposlenja bitno razlikuje od onoga na što smo navikli, mnogi zadovoljni radnici Ikee potvrđuju da je cijeli proces vrijedan radnog mjesta.

Što trebam znati prije prijave na Ikea posao natječaj?

Ikea ima svakako drugačiji princip rada i zapošljavanja nego mnoge druge firme. Sada kada znate kako i gdje se prijaviti na Ikea posao natječaj vrijeme je da se upoznate sa Ikeom kao poslodavcem. Ikea posao natječaji se često baziraju na administraciju i podršku, poslovne i potrošačke uvide te analize, poslovni razvoj, odnos s kupcima, dizajn i razvoj proizvoda. Koje su prednosti rada u Ikei? Naveli smo kako Ikea voli zajedništvo, što znači da ona vodi brigu o tome da se svaki novi zaposlenik osjeća dobrodošlo i cijenjeno sa strane drugih.

Neovisno o radnome mjestu postoje povlastice rada. Prva povlastica je Tack! program nagrađivanja za odanost zaposlenika. Tack u prijevodu sa švedskog znači hvala i radi se o dodatnim doprinosima na mirovinski fond zaposlenika. Isto tako postoji i One Ikea bonus program koji se temelji na postignućima kao i ostvarenjima rada pojedinog zaposlenika. Dodatne prednosti rada u Ikei su svakako fiksno radno vrijeme, sigurnost radnog mjesta, dobra plaća, buduća karijera, i dobri međuljudski odnosi.

Tagovi: