Select Page

Hzz ponuda poslova Zagreb i druge županije

Hzz ponuda poslova Zagreb i druge županije

Hzz ponuda poslova je dostupna putem sustava e-građani svima

Hrvatski zavod za zapošljavanje posjeduje najveći registar nezaposlenih građana, ali i najveći popis poslova u ponudi. Bilo da se radi o stalnom, sezonskom, honorarnom, studentskom ili bilo kojem drugom zapošljavanju, hzz ponuda poslova je dostupna putem sustava e-građani svima, samo je treba redovito pratiti. Puno građana traži posao preko hzz-a jer im se to čini sigurnije, a imaju i neke pogodnosti kroz edukaciju, prekvalifikaciju i neke druge pogodnosti koje se pojave povremeno.

Hzz ponuda poslova nije neka stalna postava, popisi se mijenjaju prema trenutnoj situaciji na tržištu rada. Popisi poslova se redovito ažuriraju i osvježavaju, tako da se možete pouzdati u njih. Službena web stranica je podijeljena na dva dijela, na one koji traže posao i one koji nude posao, a pretraživati je možete po gradovima, županijama, vrstama poslova, zanimanjima koja se traže i lako se je na njoj snaći. Na njoj ćete pronaći i javne natječaje kao i sezonske poslove.

Hzz ponuda poslova i državne potpore za zapošljavanje

Mnogi poslodavci traže svoje kadrove upravo preko hzz-a jer samo tako mogu dobiti državne subvencije i poticaje, ali to ih i preporučuje kao ozbiljne poslodavce. Hzz ponuda poslova i državne potpore za zapošljavanje idu zajedno u istom paketu, ali često su takvi poslodavci spremni sudjelovati u edukaciji i stručnom usavršavanju ili nekoj specijalizaciji svojih zaposlenika. Dakle, tražiti i naći posao preko hzz-a bi vam se moglo dvostruko isplatiti i otvoriti neki razvojni put napredovanja.

Hzz ponuda poslova nudi mogućnost korištenja e-mjera i poslodavcima i osobama koje traže posao, što je dvostruka, obostrana korist i povlastica. Rubrika savjeta koristi također i poslodavcima i posloprimcima, a sve savjete možete zatražiti i dobiti online, ako se malo teže snalazite na webu hzz-a pri ruci vam je korisnički centar koji će vam pomoći u svakoj situaciji. Sve o potporama i mnoge radionice i usavršavanja koje će povećati vašu zapošljivost dodanim bodovima možete također odraditi online putem.

Hzz ponuda poslova i katalog mjera za zapošljavanje

Nekada su ljudi morali izgubiti cijeli dan da bi došli na red kod svog referenta za zapošljavanje kako bi saznali sve potrebne, važne i korisne informacije. Hzz ponuda poslova i katalog mjera za zapošljavanje sada su na istom web mjestu i lako pregledate sve mjere koje možete koristiti kao poslodavac, mjere koje pomažu samozapošljavanje, mjere koje podupiru i prate inovativne ideje i zelene ideje, mjere koje će kroz edukaciju popraviti vaš životopis i povećati vam šanse za posao.

Katalog mjera vam daje potrebne informacije ako želite pokrenuti svoj posao ili proširiti postojeći posao, pomaže vam da od običnog sezonca postanete stalni sezonac uz neke benefite iz novog statusa stalnog sezonca. Nezaposleni mogu pratiti kalendar online radionica i edukacija i maksimalno iskoristiti vrijeme čekanja na posao na dodatno obrazovanje. Hzz ponuda poslova vas informira o lokalnim i županijskim potporama, prati javne natječaje i pripravnički status tek zaposlenih korisnim savjetima i informacijama.

Tagovi: