Select Page

Holding posao – besplatni oglasi za rad u Holdingu

Holding posao - besplatni oglasi za rad u Holdingu

Gdje se prijaviti na Holding posao natječaj?

Zagrebački Holding je osnovan 2006 godine prema Zakonu o trgovačkim društvima i kao takav je 100 postotno vlasništvo Grada Zagreba koji je isto tako osnivač Holdinga. Nakon brojnih statusnih promjena, Zagrebački Holding je danas zajednica raznih povezanih društava i ustanova. Danas se od sastoji od ukupno 12 podružnica koje imaju za zadaću obavljati djelatnosti gradskih poduzeća, 5 trgovačkih društava i jedna ustanova. 2020 godine Holding je imao 7.782 zaposlena radnika u raznim sektorima.

Holding navodi kako je njima misija omogućiti Zagrepčanima i samoj lokalnoj zajednici zdrav, ugodan te siguran urbani život. Gdje se prijaviti za Holding posao natječaj? Prije nego se zapitate kako se zaposliti u Holdingu, poželjno je da ste upoznati s njegovim primarnim uslugama. Holding danas osigurava nešto više od 50 različitih usluga koje su grupirane u 5 osnovnih područja ili djelatnosti od kojih se 20 smatraju uslugama od općeg gospodarskog interesa. Prijava za Holding posao je moguća jedino preko njihove službene web stranice.

Kako se prijaviti na Holding posao natječaj?

Pošto Holding nije svakodnevna privatna firma koja se oglašava putem raznih poslovnih portala, sami Holding posao natječaj je drugačiji. Aktivni natječaji za posao su vidljivi jedino preko službene web stranice Zagrebačkog Holdinga gdje će vam se izlistati svi aktivni natječaji. Kako izgleda proces prijave za Holding posao? Prijava za natječaj se podnosi putem web obrasca ili u zatvorenoj omotnici na adresu koja je naznačena na natječaju za koji se prijavljujete. Važeće prijave su samo one koje sadrže sve informacije i dokumente koji su traženi u natječaju.

Kandidati koji će zadovoljiti uvjete natječaja biti će pozvani na testiranje na kontu kojeg će se raditi selekcija i razgovori za posao. Kandidat mora potvrdno odgovoriti na testiranje kako bi mogao doći do radnog mjesta. Isto tako ovisno o poslodavcu on ne mora prihvatiti niti jednu prijavu koja je poslana putem javnog natječaja. Zagrebački Holding koristi aktivne mjere zapošljavanja, što znači da je poželjno da se na natječaje javljaju nezaposleni koji su prijavljeni na burzu rada.

Što moram znati prije prijave na Holding posao natječaj?

Idealnim kandidatom za Holding posao će se smatrati samo ona osoba koja je podnijela pravovremenu kao i urednu prijavu te ispunjava sve tražene uvjete natječaja. Prijavu je moguće napraviti putem online obrasca kao i putem pisarnice. Nakon što je završena prijava svaki kandidat će dobiti potvrdu o uspješnoj ili neuspješnoj obavljenoj prijavi. Na svaki natječaj se mogu prijaviti oba spola ukoliko ispunjavaju tražene uvjete. Holding posao natječaji su javno objavljeni natječaji na stranici Zagrebačkog holdinga.

Važno je imati na pameti da navedeni natječaji nisu česti i da je potrebno redovito provjeravati njihovu objavu i rok prijave kako bi se uspješno zaposlili. Vezano za bilo kakva pitanja oko objave natječaja ili same prijave možete kontaktirati pozivni centar Zagrebačkog Holdinga koji će vam objasniti sve detalje koje vas zanimaju. Još jednom napominjemo kako su natječaji za Zagrebački Holding dostupni isključivo na njihovoj službenoj web stranici na kojoj stoje svi uvjeti te opisi vezani za prijavu.

Tagovi: