Select Page

Dukat posao – besplatni oglasi za rad u Dukatu

Dukat posao - besplatni oglasi za rad u Dukatu

Gdje se prijaviti na Dukat posao natječaj?

Dukat je od nekadašnje manje mljekarne sa svega stotinu zaposlenih narastao u vodeću mliječnu industriju u Hrvatskoj koja danas broji preko 1000 zaposlenika. Gdje se prijaviti na Dukat posao natječaj? Kao što već znamo mnoge velike firme oglašavaju svoje natječaje preko raznih web portala za posao, oglasnika i svoje službene web stranice. Dukat je jedna od onih firmi koju mnogi odabiru za sezonski rad, ali ona isto tako nudi mogućnost zaposlenicima da ostanu u radnom odnosu i nakon sezone. Kod natječaja za posao naglašavaju slogan “Tvoja je priča naša priča” što daje dodatnu motivaciju mladim ljudima da postanu dio tima vodeće mliječne industrije u Hrvatskoj.

Na pitanje gdje se prijaviti na Dukat posao natječaj odgovaramo preko njihove službene web stranice gdje odmah možete vidjeti sve što vas zanima vezano za određeno radno mjesto. Jednostavnim klikom na natječaj koji vas zanima se u potpunosti otvara cijeli oglas za posao koji u sebi sadrži sve odgovornosti i zadatke koji će budući zaposlenik raditi, potrebna znanja i vještine koje kandidat mora ispunjavati, kao i osobni profil ili ono što se očekuje od budućeg kandidata na radnome mjestu.

Kako se prijaviti na Dukat posao natječaj?

Najbolje bi bilo da samu prijavu za Dukat posao natječaj odradite preko službene web stranice, jer istina je da ukoliko to činite preko nekih poslovnih portala da će vas oni automatski preusmjeriti na link za prijavu preko Dukat službene stranice. Kako se prijaviti na Dukat posao natječaj? Nakon što ste odabrali natječaj i uvjerili se da ispunjavate sve uvjete iz natječaja dovoljno je kliknuti “Prijavi se na oglas”. Ispod će vam se otvoriti novi prozor koji ćete ispuniti sa svojim osobnim informacijama, učitati vašu sliku, dodati vaše društvene mreže, priložiti svoj životopis i napisati molbu.

Za kraj potvrđujete da ste pročitali te razumjeli uvjete privatnosti kao i obrade podataka, i da želite da Dukat zadrži vaše podatke narednih 12 mjeseci ukoliko će biti potrebe za novim zaposlenicima. Na kraju dovoljno je klikom potvrditi “Pošalji prijavu” i vaša prijava je uspješno proslijeđena poslodavcu. Nakon završenog natječaja poslodavac će vam se javiti u najkraćem roku. Ako trenutno nema aktivnih natječaja za posao, tada možete poslati otvorenu molbu koju Dukat isto tako pohranjuje u svoju bazu podataka za buduće potrebe zaposlenja.

Što moram znati prije prijave na Dukat posao natječaj?

Prije same prijave na Dukat posao natječaj bilo bi dobro da ste upoznati s poslovanjem same firme kako bi znali da li je ona uistinu poslodavac kakvog želite. Zašto je Dukat poželjan poslodavac? Radi se o jednoj od najvećih i najpouzdanijih tvrtki u Hrvatskoj, što znači da je njihova vizija zaposlenja drugačija od manjih firmi. Dukat nudi razne beneficije vezane za rad kod njih, neke od njih su: Nagrađivanje postignuća svojih radnika, pomoć u rastu i razvoju karijere, organizirana druženja preko rekreacije i sporta, ugodna i prijateljska radna atmosfera.

Isto tako Dukat navodi kako traži ambiciozne i predane zaposlenike koji žele raditi u timskom i poduzetničkom duhu kako bi ostvarili svoju karijeru. Što vam donosi prijava na Dukat posao natječaj? Riznicu jedinstvenog znanja, posvećenost firme zaposlenicima, rast u dinamičnoj industriji, kvalitetniji život. Posjetom službenoj stranici Dukata također možete pročitati i iskustva mnogih radnika koji su nekada baš poput vas razmatrali se zaposliti u najvećoj mliječnoj industriji u Hrvatskoj.

Tagovi: