Select Page

Croatia osiguranje posao – besplatni oglasi za rad u Croatia osiguranju

Croatia osiguranje posao - besplatni oglasi za rad u Croatia osiguranju

Gdje se prijaviti na Croatia osiguranje posao natječaj?

Croatia osiguranje je danas vodeće osiguravajuće društvo u Hrvatskoj s preko 137 godina iskustva u poslovanju. Sigurno da tvrtka koja tako dugo i uspješno posluje je san mnogima, ali gdje se prijaviti na Croatia osiguranje posao natječaj? Poput mnogih velikih firmi u Hrvatskoj, Croatia osiguranje svoje natječaje objavljuje putem većih poslovnih portala i na svojoj službenoj web stranici koja je otvorena svima. Posjetom službenoj web stranici Croatia osiguranja naići ćete na izlistane otvorene pozicije na koje se možete prijaviti ukoliko naravno zadovoljavate tražene uvjete.

Croatia osiguranje posao najčešće nudi poslove vezane za java i software developere, IT poslovne analitičare kao i specijaliste za životna osiguranja, ali naravno uz navedeno po potrebi se otvaraju i mnoga druga radna mjesta. Ako se pronađete u određenom natječaj tada je dovoljno da kliknete na njega kako bi vam se u potpunosti otvorio oglas. U opisu oglasa tako možete pronaći što možete očekivati od radnog mjesta za koje se prijavljujete, koliko izvršitelja se traži, kakva je vrsta radnog odnosa, koje su odgovornosti budućeg radnika, koji su uvjeti poslovanja, što poslodavac nudi i za kraj koji kandidati imaju prednosti pri prijavama.

Kako se prijaviti za Croatia osiguranje posao natječaj?

Naveli smo kako veće firme znaju objavljivati svoje natječaje na mnogim poslovnim portalima, kao i na svojim službenim web stranicama. Ako se prijavljujete preko nekog web poslovnog portala, vrlo vjerojatno kad stisnete na prijavu će vas ona automatski odvesti na službenu stranicu poslodavca. Kako se prijaviti za Croatia osiguranje posao natječaj? Nakon što ste detaljno pročitali natječaj koji vas zanima i zaključili da ste savršen kandidat za radno mjesto, tada je dovoljno da se prijavite putem prijave.

Kada vam se otvori prijava za posao morat ćete ispuniti osnovne informacije o sebi, pročitati dodatne informacije s kojima se možete i ne morate složiti, i za kraj morate priložiti svoj životopis i sve skupa samo jednim klikom poslati. Kod natječaja za Croatia osiguranje posao možemo vidjeti kako tvrtka traži mlade i proaktivne osobe koje vole izazove vezane za karijeru. Croatia osiguranje pruža rast i razvoj, njihov slogan navodi “O budućnosti razmišljamo zajedno”. Temelji uspjeha navedene firme su kroz godine bazirane na fokusu na klijente, stručnosti u poslovanju, pouzdanosti te odgovornosti, inovativnosti, brzini i agilnosti.

Što moram znati prije prijave na Croatia osiguranje posao natječaj?

Sada kada znate di i kako se prijaviti za Croatia osiguranje posao natječaj, važno je da znate i neke druge osnove. Što moram znati prije prijave na Croatia osiguranje posao natječaj? Rad u Croatia osiguranju ima mnoge prednosti. Prva je svakako plaća i nagrade, navodi se kako su plaće veće od prosjeka u industriji i kako se kvalitetan rad cijeni i prepoznaje u obliku raznih nagrada. Statistike kažu kako svake godine barem 25% zaposlenika dobiva jednokratnu nagradu ili određeni bonus uz naravno ostale pogodnosti kao božićnica, uskrsnica, regres itd.

Za razliku od drugih većih poslodavaca, Croatia se vodi sloganom vezanim za budućnost. Potiču svoje zaposlenike na dobrovoljnu mirovinsku štednju koja iznosi 1200 kuna godišnje. Isto tako zaposlenike čeka i dodatna polica zdravstvenog osiguranja koja uključuje godišnje sistematske i specijalističke preglede. Isto tako nude i povoljnije police dopunskog i dodatnog osiguranja za članove obitelji zaposlenog. Vode individualnu brigu o rastu i razvoju svakog zaposlenika i nude učenje i usavršavanje tokom zaposlenja. Za kraj svake godine Croatia sa svojim zaposlenicima organizira obiteljski dan gdje se svi zaposlenici okupljaju i druže u sportskim aktivnostima.

Tagovi: